Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Svájci válogatottat igazol a Hoffenheim

A napokban már beszámolt arról a FociClub.hu, hogy a TSG Hoffenheim három játékos szerződtetéséhez közel áll, nos, az egyik transzfert hivatalosan is bejelentették.

achtzehn99.de

Mindenben megeggyezett egymással Pirmin Schwegler és a TSG 1889 Hoffenheim, a középpályás így kék dreszben folytattja karrierjét. A 27 esztendős középpályás az Eintracht Frankfurt együttesétől érkezik. Schwegler szerződésében volt egy kivásárlási ár, ezzel élt a Hoffenheim, így a Frankfurttal nem is kellett egyeztetniük.

“A Hoffenheim egy tisztán látható filozófiát követ, a csapat egy lenyűgöző támadó futballt játszik. Ez győzött meg engem, hogy elfogadjam ezt a kihívást és ezen az izgalmas úton menjek együtt a TSG-vel.” – így az új szerzemény.

A 14-szeres svájci válogatott 2009-óta játszott az Eintracht Frankfurt együttesénél. Rutinos játékosnak számít, hiszen már 146 Bundesliga találkozón lépett a gyepre és az UEFA Kupában, ill. az Európa Ligában is játszott már.

Az FC Luzernben kinevelt középpályás a Bayer Leverkusenben töltötte első légiós éveit, majd meghatározó tagja lett e Frankfurtnak, amelyet csapatkapitányként hagy el. A Hoffenheim csapatában is minden bizonnyal a kezdő tizenegy tagja ként tekintenek rá.

Schwegler 2017 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Galeß