Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MK elődöntő: Mindkét fél győzni akar

Ma 18:00-kor rendezik az Újpest – MTK Magyar Kupa elődöntő második mérkőzését. Az első találkozó 0-0-ra végződött, így mindkét csapat jó eséllyel indul a visszavágón. Az összecsapás pikantériája, hogy a két fél szombaton bajnokit játszott egymással, ahol az MTK idegenben lesöpörte a lilákat, az eredmény 0-4.

Forrás: nemzetisport.hu

Nebojsa Vignjevics a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott: ’’Szombaton a balszerencsés első gól után nagyon szívből akart menni mindenki, nem játszottunk elég okosan. Ezért nem voltunk elég szervezettek sem, az MTK pedig jól kihasználta azt, hogy milyen sok helyet hagytunk nekik. Jó leckét kaptunk, de hiszek a játékosaimban és tudom, hogy mindent meg fognak tenni holnap a győzelemért. A csapat már sok szép dolgot elért eddig is a Magyar Kupában, már csak egy lépésre van a döntő, bízom a sikerben, de fontos, hogy tiszta fejjel kezdjük a meccset.”

Az MTK középpályása mtkhungaria.hu-nak beszélt góljáról, valamint a kupameccsről is: ’’Már magam sem tudom, még Olaszországban voltam utoljára eredményes úgy 3 évvel ezelőtt. Hihetetlenül boldog voltam, és csodálatos volt látni és érezni azt az örömöt, amit a csapattársaimnak és a szurkolóinknak okoztam ezzel a találattal. A mérkőzésről azt gondolom, hogy nagyon jól védekeztünk, mindenki kivette a részét ebből a munkából, úgy, ahogy Józsi bácsi kérte ezt a meccs előtt. Nyilván becsúsztak hibák ettől függetlenül, de nem rossz csapat az Újpest, ügyes, kreatív játékosok játszanak elől! Ebből a stabil, szervezett védekezésből próbáltunk kontrázni, szerettük volna még többet birtokolni a labdát, a második félidőben talán sikerült is az első félidőhöz képest. Teljesen más mérkőzésre számítok, mindkét félnek óriási dolog lenne bejutni a döntőbe. Egy pillanatig sem szabad úgy éreznünk, hogy a szombati 0-4 után sima lesz a keddi meccs is, mert akkor biztos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. Nagy önbizalommal, magabiztosan kell játszanunk, és akkor minden esélyünk megvan arra, hogy újabb hatalmas örömöt okozzunk a klubnak, a szurkolóknak es természetesen magunknak is.’’

A mérkőzést 18:00-kor a Sport 1 közvetíti.

Pék Márk