Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb magyar játékos Poznanban?

Elképzelhető, hogy a nyáron klubot vált a Ferencváros középpályása, Holman Dávid. Több fórumon is tartja magát az információ, hogy a lengyel Lech Poznan szerződtetné a labdarúgót.

A lengyelek abból kiindulva kezdtek hazánkban nézelődni, hogy a Pápáról igazolt Lovrencsics Gergő alapemberévé vált a Lech Poznannak. A hírek szerint Holman Dávid pályafutását már hosszabb ideje követik a lengyelek, és információk szerint konkrét vételi ajánlattal is megkeresték a Ferencvárost.

Legutóbb a Diósgyőr elleni Ligakupa találkozón ültek a lelátón a poznani képviselők, és források szerint zajlanak az egyeztetések a Ferencváros és a Poznan között.

A lengyelek hasonló üzletet kötnének, mint Lovrencsics esetében: előbb kölcsönbe vinnék, majd ha elégedettek a középpályással, akkor opciós joggal végleg kivásárolhatják szerződéséből a 21 éves labdarúgót.

Holman Dávid Ricardo Moniznál lett stabil csapattag, ám Thomas Dollnál valamivel kevesebb szerep jut a fiatal középpályásnak, ám így is 20 bajnokin szerepelt eddig, ezeken három gól és ugyanennyi gólpassz fűződik a nevéhez.

Gavalovits Sándor