Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2014: Megvan a Dél-koreaiak 23 fős kerete is – Íme

Hong Myung-bo a Dél-koreai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 23 fős utazó keretét a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságra.

Kép forrása: sportsmarketing.hu

A csapat legnagyobb neve, ami néhány ember számára talán ismerős lehet az Son Heung-min a Bayern Leverkusen játékosa. De érkeznek még rajta kívül hárman a Bundesligából, ketten az angol élvonalból, és hárman az angol másodosztályból. A többiek mind Ázsiában rúgják a bőrt. A csapat a H csoportba kapott besorolást, ahol Belgiummal, Oroszországgal és Algériával fog megküzdeni.

Íme a Dél-koreaiak 23 fős kerete:
Kapusok:
Jung Sung-ryong (Suwon Bluewings), Kim Seung-gyu (Ulsan), Lee Bum-young (Busan IPark)

Védők: Kim Jin-su (Albirex Niigata), Kim Young-gwon (Guangzhou Evergrande), Yoon Suk-young (QPR), Hwang Seok-ho (Sanfrecce Hiroshima), Hong Jeong-ho (Augsburg) Kwak Tae-hwi (Al Hilal), Lee Yong (Ulsan), Kim Chang-su (Kashiwa Reysol)

Középpályások: Ki Sung-yueng (Sunderland), Ha Dae-sung (Beijing Guoan), Han Kook-young (Kashiwa Reysol), Park Jong-woo (Guangzhou R&F), Kim Bo-kyung (Cardiff City), Lee Chung-yong (Bolton Wanderers), Ji Dong-won (Augsburg), Son Heung-min (Bayer Leverkusen)

Támadók: Koo Ja-cheol (Mainz), Lee Keun-ho (Sangju Sangmu), Park Chu-young (Watford), Kim Shin-wook (Ulsan)

Szajevics Patrik