Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kaposvár: Nagy változások a nyáron

Nagy reményekkel szerződtettek télen egy rakat légióst Somogyban. Illetve új edzőt is hoztak a klubhoz, ám a remény tovaszállt a bennmaradást illetően, pedig biztatóan kezdett a zöld-fehér brigád.

Selymes Tibor is távozhat Kaposvárról. – hatharom.hu

A sereghajtónál nem éppen fenékig tejfel az élet. Tudják ezt most már a légiósok is, de a kulcsemberek is, így Balázs Benjámin. A hírek szerint a külföldiek továbbállnak, miközben a magyarokra is van kereslet. Az biztos, hogy Antal Botond nyáron Diósgyőrbe igazol, de kérdéses a már említett Balázs Benjámin sorsa. A középpályásért több klub is érdeklődik, így aztán nem lenne meglepő, ha a következő idényt már nem Kaposváron kezdené.

Selymes Tibor elmondta, az ő jövője is kétséges, illetve válaszolt arra a kérdésre, hogy mi hiányzott a bennmaradás kivívásához. „Tudtam, hogy nehéz feladatra vállalkozom, sőt figyelmeztettek is, hogy lehetetlen a bennmaradás, de a tavaszi eredmények alapján a Rákóczi négy csapatnál is jobban teljesít. Valójában egy igazi befejező csatár hiányzott a keretből, aki ha csak egyszer is kerül helyzetbe egy-egy bajnokin, gólt szerez. Az ilyen típusú csatárok azonban pénzbe kerülnek.” – fogalmazott a Kaposvár trénere a sportnapilapnak adott nyilatkozatában.

Egyesek szerint matematikailag még bennmaradhat a klub, ám gyakorlatilag már a következő idényre készülhetnek Somogyban – az NB II-ben.

Gavalovits Sándor