Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női VB 2015: Bombázó az első nagykövet!

A minap bemutatták a gőzerővel közeledő, 2015-ös női Világbajnokság első nagykövetét. Ez a személy pedig nem más, mint az előző évtized egyik legszebb, és legnépszerűbb, sajnos mára már visszavonult kanadai játékosa, Kara Lang.

www.keirradnedge.com

A még mindig csak 27 esztendős Lang manapság a médiában munkálkodik, és szabadidejében pedig a szörf tölti ki az életét. A már 2011-ben, súlyos térdsérülése miatt visszavonult egykori csatárt kérte fel a kanadai torna szervezőbizottsága, hogy töltse be, azt a mostanság divatos szerepet, mint az idei férfi VB-vel kapcsolatban Ronaldo.

Lang munkája sokrétű lesz, aminek lényege az egy esztendő múlva esedékes Világbajnokság tudatosítása, az arra fogékony rétegek tudatában. És hát valljuk be, keresve se találhattak volna Langnél szemrevalóbb, megragadóbb személyiségű, küllemű nagykövetet. Aki még ráadásul képes is intelligensen fogalmazni.

„Nagyon örülök, hogy részt vehetek a 2014-es kanadai Világbajnokság szervezésében. Mint játékos tudom, hogy fontos a nemzetközi tornák népszerűsítése, a játék érdekében. Mint rajongó, rendkívül izgatott vagyok Kanada ezen lehetőségétől, hogy köszöntse a világot. Büszke vagyok erre az egyedülálló lehetőségre, hogy bizonyíthatjuk a kanadai vendéglátás megkülönböztető figyelmét azzal, ahogy fogadjuk majd a nemzeti csapatokat, és a szurkolókat egyik parttól a másikig, a Mi nagy országunkban.” – nyilatkozott rendkívül lelkesen, Lang.

www.delmarsurfcamp.com

Balogh József