Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valladolidban hagyta aranyos álmait a Real – videóval

A spanyol bajnokság 34. fordulójának elmaradt mérkőzését pótolta a Valladolid a Real Madrid ellenében, és igazságos 1-1-es döntetlen született, így a Valladolid már bennmaradó helyen van és a királyiak búcsút inthetnek bajnoki álmainak.

marca.com

A mérkőzés nagyon rosszul kezdődött a vendégek számára, hiszen Ronaldo egy ütközés után sérülést szenvedett és le is kellett cserélni, mindez a 9. percben történt. Az első félidő egyetlen nagy lehetősége egy szabadrúgás volt, amiből gól is született Sergio Ramos révén a 35. percben! A spanyol válogatott védő erőből rúgta a léc alá a labdát, talán védhető lett volna, de a hazaiak kapusának nem sikerült hárítania, 0-1! Volt még egy szép próbálkozása Di Mariának is a félidő végén, de elkerülte a kaput jócskán, így 0-1-es eredménnyel mehettek pihenőre a csapatok.
A második félidőben rengeteg lehetőség adódott és leginkább a Valladolid előtt. De az első lehetősége a Madridnak volt amikor is Benzema az ötös sarkáról tüzelt fölé nagyon csúnyán. A mérkőzés legszebb jelenete Javi Guerra nevéhez kötődik, a szélen az ex-barcás Jeffren cselezgetett, majd középre tette a labdát amit a hazaiak csatára háttal a kapunak húzott a kapura, és éppen hogy csak, de elkerüli azt. Ezután a Valladolid nyomott és volt 1-2 nagy lehetőségük, de a gólig egészen a 87. percig kellett várni. Egy szögletrúgást követően Osorio van jókor jó helyen és védhetetlenül a kapuba bólint, így ki is alakult az 1-1-es végeredmény!
A Real Madrid nagy valószínűséggel búcsút mondhat bajnoki címének, míg a Valladolidnak egy nagyon fontos pont a bennmaradáshoz.

Spanyol bajnokság 34. forduló (elmaradt mérkőzés)
Valladolid – Real Madrid 1-1
G: H. Osorio 87., ill. S. Ramos 35.

Az Atlético Madrid hátralévő két mérkőzése:
Malaga (otthon)
Barcelona (idegenben)

A Barcelona hátralévő két mérkőzése:
Elche (idegenben)
Atlético Madrid (otthon)

A Real Madrid hátralévő két mérkőzése:
Celta Vigo (idegenben)
Espanyol (otthon)

A spanyol bajnoki tabella jelenlegi állása:
1. Atlético Madrid 88 pont
2. Barcelona 85 p
3. Real Madrid 84 p
4. Athletic Bilbao 68 p
5. Sevilla 60 p
6. Real Sociedad 60 p
7. Villarreal 53 p
8. Celta Vigo 46 p
9. Valencia 46 p
10. Levante 44 p
11. Rayo Vallecano 43 p
12. Espanyol 41 p
13. Malaga 41 p
14. Elche 39 p
15. Granada 37 p
16. Almeria 36 p
17. Getafe 36 p
18. Valladolid 36 p
19. Osasuna 35 p
20. Real Betis 22 p

Szajevics Patrik