Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger elengedi Sagnát Manchesterbe! – City, vagy United?!

Persze a címben megfogalmazott „elengedés” erős túlzás, lévén Sagna szerződése a szezon végeztével lejár az Arsenalnál, így szabadon távozhat, oda ahova csak akar.

www.telegraph.co.uk

Bár sokáig úgy nézett ki, hogy az egyre sérülékenyebb, már 31 esztendős Bakary Sagnát az Arsenal nem kívánja marasztalni, Arséne Wenger menedzser végül úgy határozott, hogy mégis szüksége van a tapasztalt jobbhátvédre.

Csakhogy mostanra a jelek szerint késői a londoniak kapálózása, ugyanis a francia bekk mostanra megunta a várakoztatást, és már egyáltalán nem hajlandó maradni az Emirates-ben. A hírek szerint pedig a Világbajnokság után Manchesterbe költözhet, mégpedig az Etihad Stadiumba. Ahol, azt pletykálják, hogy akár Arsenalos fizetésének kétszeresét is megadnák számára a Citynél.

A jelek szerint Wenger pedig nem óhajt versengeni a City által kínált feltételekkel, így lényegében lemondott 31 esztendős játékosáról:
„Ezt el kell fogadni, mert csak ő dönthet erről most. És ha megy, akkor el kell tudni fogadnom. Mi elfogadjuk a választását.”

Balogh József