Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Coel a riválisokkal szemez

Ashley Cole ugyan az Arsenal együttesétől érkezett, az elmúlt 8 évben mégis a Chelsea védelmének lett emblematikus figurája. Csakhogy a ma már 33 esztendős bekk elérkezett ahhoz a ponthoz karrierjében, hogy elképzelhetően utolsó szerződését kötheti meg.

www.independent.co.uk

Állítólag a Chelsea jövőhónapban lejáró kontraktusát plusz egy évvel toldaná meg Cole-nak, ám bizonytalanul változó feltételekkel. Ez a jelek szerint nem tetszik az angol válogatott játékosnak, mert fizetése csökkentésébe nyilván nem megy bele, és alighanem egy évnél azért még többet érez magában.

Ezért is jöhet kapóra a már korábban is érdeklődő Liverpool, és az újként képbe kerülő Manchester City.

Különböző jelek utalnak rá, hogy Cole valóban elhagyja a londoniakat, ugyanis szemmel láthatóan együtt búcsúzkodott múlt héten a Stamford Bridge közönségétől két csapattársával, John Terryvel, és Frank Lamparddal.

Bár a City jelenleg két klasszis balhátvéddel rendelkezik Gael Clichy, és Aleksandar Kolarov személyében, a hírek arról szólnak, hogy a szerbet még idén pénzzé teszik az Etihadban, hiszen 2015-ben lejár most futó szerződése. Kolarovért úgy tudjuk, hogy már be is jelentkezett a Juventus együttese.

Balogh József