Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából igazolna csatárt a Real

A Real Madrid visszavásárolhatja korábbi csatárát, aki egy rosszabb év után ebben a szezonban remek formát mutatott Frankfurt városában.

realtotal.de

Joselu 2012 nyarán szerződött Németországba, a TSG 1889 Hoffenheim együtteséhez, ahol azonban nem tudta megvetni a lábát. Erre a szezonra kölcsön kapta a csatárt az Eintracht Frankfurt, ahol a 24 esztendős futballista kilenc góllal klubja egyik legeredményesebb játékosa lett.

A Hoffenheim 6 millió eurót fizetett még két éve a Madridnak, a szerződés tartalmaz egy visszavásárlási opciót, amelynek értelmében 12 millió euróért visszatérhet Joselu Spanyolországba. A ‘Spox.com’ cikke a spanyol médiára hivakozva írja, hogy a Real élhet ezzel a lejetőségével a nyári átigazolási időszak folyamán.

Joselu felől azonba nem csak a Real mutat érdeklődést, hanem az SV Werder Bremen és a VfB Stuttgart is szívesen soraiban tudná a csatárt. A Hoffenheimhez semmiképpen sem akar visszatérni a Celta Vigo nevelés, a klubváltás a következő hónapok során így szinte biztosra vehető.

Galeß