Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyná a VB után Lukaku a Chelsea-t

A belga válogatott csatár most minden erejével a Világbajnokságra koncetrál, a torna után azonban a jövőjén a hangsúly, de nem Londonban tervez.

football.co..uk

Romelu Lukakuért aggódik momentág egész Belgium, a csatár ugyanis a Tunézia ellen megnyert felkészülési mérkőzésen bicegve távozott a gyepről. A pontos diagbózis egyenlőre várat magára, a nemzetközi sajtó sem kapott még rá igazán a hírre.

A 21 esztendős futballista idén remekelt az FC Evertonnnál – ahol kölcsön szerepelt – 15 gólig és nyolc asszisztig jutott a Premier Leagua-ben. A játékjogát az FC Chalsea birtokolja, a kékek managere, José Mourinho azonban nem számít a belgára. A Chelsea jelenleg Diego Costa szerződtetésén bajlódik, az Atlético Madrid csatára állítólag közel a szignóhoz.

“A Chelsea minden évben várásol egy top-csatárt, de ezzel nincs semmi probléma. De most magamra kell tekintenem és egy jó Világbajnokságot játszanom, mert ez fontos minden olyan játékos számára, aki klubot akar váltani. A Chelsea ismeri a helyzetemet. Sok csapat érdeklődik felőlem.” – nyilatkozta Lukaku a ‘Daily Telegraph’-nak.

A német média már hosszú hetek óta cikkez Lukaku kapcsán, ugyanis a VfL Wolfsburg listáján igen előkelő helyet foglal el. Az Anderlech nevelés távozása így egyre valószínűbb, piaci értékét 25 millió euróra tartja a Transfermarkt.

Galeß