Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kroos ügynöke Spanyolországban tárgyal

Az FC Bayern München és a német válogatott középpályása, Toni Kroos elképzelhető, hogy a nyár folyamán klubot vált, Németország helyett Spanyolország lehet új hona.

dailymail.co.uk

Toni Kroos szerződése lejár jövő nyáron a duplázó FC Bayern München csapatánál. A kontraktus meghosszabbításával kapcsolatban már tárgyaltak a felek, azonban a fizetés tekintetében kissé eltér a játékos és a klub elképzelése. Az ügy így megakadt, Kroos jövője egyenlőre kérdéses Münchenben.

Hosszú heteken át tartotta magát a hír, mely szerint Louis van Gaal, a Manchester United újdonsült managere szerződtetné Kroost, a 24 esztendős középpályás azonban nem akar Angliába menni. “Sok találgatás volt, de a Manchester nem volt és nem is lesz téma számomra.” – szögezte le a német válogatott edzőtáborában Kroos a ‘Bild’-nek.

A legújabb jelentkező a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid. A spanyol ‘El Confidencial’ értesülései szerint a futballista ügynöke már tárgyalt is a Reallal, szám szerint három alkalommal volt erre példa. A téma természetesen Kroos klubváltása volt.

Kroos idén is meghatározó tagja volt a Bayernnek, bár Josep Guardiola edző nem mindig számított rá a kezdőben. A Világajnokságra készülő középpályás piaci értékét 40 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Galeß