Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Real-csatárral erősít a Hannover

Elkelt a csatár, akire a VfB Stuttgart és még a Real Madrid is pályázott: Joselu a Hannoverben folytattja pályafutását.

bild.de

Idén az Eintracht Frankfurt csapatában szerepelt kölcsönben Joselu, játékojgát a TSG Hoffenheim birtokolta. A spanyol csatár azonban semmiképpen sem akart visszatérni Siensheimba, új kenyéradója a Hannover lesz. A hírrel a semmiből állt elő a sachseni klub, a német sajtó nem tudott a tárgyalásokról.

“Joselu az előző szezonban nyújtott teljesítményével figyelmet vívott ki magának, nagyon meggyőzően teljesített. A mi igényünk az volt, hogy egy minőségi csatárt igazoljunk, akinek van tapasztalata a Bundesligából, de még mutat fejlődési potenciált és ezért vagyunk boldogok, hogy Joselu a Hannover 96 alkalmazásába állt.” – mondta Dirk Dufner sportigazgató.

A 24 esztendős Joselu 2012-től futballozik Németországban, de a nyelvet már korábban is beszélte, ugyanis Stuttgart városában látta meg a napvilágot. Joselu a Celta Vigo nevelése, egy évet lehúzott a Real Madridnál is. A Hannover 2018-ig szóló szerződést kötött vele, a ‘Bild’ tudomása szerint 5 millió eurót fizettek a játékosért.

“A célom az volt, hogy egy olyan klubhoz igazoljak, ahol tiszta tervek vannak. Hannoverben egy remek csapathoz csatlakozom egy ambíciózus edzővel.” – így az új szerzemény.

Galeß