Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német csatár-tehetséggel erősít a Köln

Több klub is szívesen megszerezte volna a Kaiserlautern csatárának játékjogát, a versenyt a Köln nyerte, az átigazolás immáron hivatalos.

sportschau.de

13 góljával több német csapat figyelmét is felhívta magára Simon Zoller, az 1.FC Kaiserlautern csatára. Távozása szinte biztosra vehető volt így a nyáron, mindez megerősítést is nyert. Az 1.FC Kölnben folytattja pályafutását Zoller, a 22 esztendős német 2018 nyaráig szóló szerződést ír alá.

“Simon Zoller egy fiatal, német játékos nagy potenciállal. Az előző szezonban egy kiemelkedően jó támadó  volt a másodosztályban, fizikailag és játékban is hozza azt, ami szükséges ahhoz, hogy megragadjon a Bundesligában is. Simon korán és véglegesen döntött a Köln mellett. Biztosak vagyunk benne, hogy remekül illeszkedik a csapathoz.” – véli Jörg Schmadtke sportigazgató.

Zoller a VfB Stuttgart, az Ulm és a Karlsruhe együtteseiben nevelkedett, 2012-ben szerződtette őt az akkor a hamradik vonalban érdekelt VfL Osnabrück. Az elmúlt két évben egyaránt nagyon termékeny volt. A legjobban közé visszajutó Köln 3 millió eurót fizetett Zollerért.

“A vezetőséggel folytatott beszélgetések teljesen meggyőztek a Köln útjáról. Mindenképpen a Kölnhöz akartam igazolni, boldog vagyok, hogy sikerült.” – mondta Zoller.

Galeß