Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Érdekli a német csatárt a Ferencváros

A magyar bajnokság harmadik helyezettje egy neves csatárral bővülhet, a korábbi német válogatott szívesen játszana Budapesten.

spox.com

Mint arról már a FociClub is korábban beszámolt, német csatárt igazolhat a Ferencvárosi TC. A zöld-fehérek a TSV 1860 München veterán csatárára vetettek szemet. A 32 esztendős Benjamin Lauth szerződése lejár a szezon végén, így ingyen vonható szrződés alá, erre nagy esélye van a magyar klubnak.

“Egy nagyon érdekes megkeresésem van a Ferencvárostól.” – mondta Lauth a ‘Bild’-nek.

A Fradi a németeknek Thomas Doll edző miatt vált vonzó csapattá. A tréner Lauth számára sem lenne ismeretlen, 2004 és 2007 között már dolgozott együtt a két fél, akkor még Hamburgban. Doll egy remek sorozattal, amely kilenc győzelemből állt kivívta az Európa Liga selejtezőt is a klubnak, ez sem mellékes a frissen érkezők szemponjából.

“Még semmi sincs eldöntve. De a bajnoki címért akarnak játszani, van egy remek, teljesen új stadionjuk és elvileg a város is szép.” – folytatta a csatár.

Lauth felől egyébként az ausztrál bajnok, Brisbane Roar is érdeklődik, de a jelek szerint a magyar csapat lehet a befutó.

Galeß