Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mandzukic, mint Balotelli utódja?

Az FC Bayern München horvát válogatott csatára a nyáron biztosan távozik, a legújabb jelentkező az olasz AC Milan, ahol köré építenék a támadó-szekciót.

radio912.de

Ugyan 18 találatával a legeredményesebb játékosa volt idén a Bundesligában Mario Mandzukic az FC Bayern Münchennek, eligazol a csatár. A 28 esztendős futballista minap nyilatkozta, hogy nem tudja a lgjobbját nyújtani a Josep Guardiola által preferált játékban, így mindenkinek az lenne a legjobb, ha külön utakon járnának a jövőben.

Nos, a ‘Gazzetto dello Sport’ úgy tudja, hogy Mandzukic előtt egy konkrét ajnálat fekszik, az AC Milántól. Az olasz lap szerint a Milan újdonsült edzője, Filippo Inzaghi egy új csapatot akar felépíteni, melynek része lenne Mandzukic is. A korábbi Wolfsburg-csatár számára a kezdőcsapat is garantált lenne, ugyanis a Milan túladna balhés támadóján.

Mario Balotellit mindenképpen eladá Silvio Berlusconi elnök – az olasz válogatottat futballistát még az elődje, Adriano Galliani szerződtette. Balotelli felől huzamosabb ideje érdeklődik az FC Arsenal, de a ‘La Repubbica’ tudomása szerint a Galatasaray is szívesen soraiban tudná a 23 esztendős játékost. A lap szerint a törökök készek 20 millió eurót fizetni a csatárért.

Mandzukicért a Bayern 30 millió eurót szeretne kapni, a csatár ügynöke azonban úgy véli, 22-25 millió eurós áron is elengedhetik.

Galeß