Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Ibrahimovic elvágyódik!

Ne! Egyelőre még egyetlen Paris Saint-Germain rajongó olvasónk se kapjon a szívéhez. Mindössze arról van szó, hogy korábbi tervével ellentétben Zlatan Ibrahimovic mégsem a párizsiaktól szeretne visszavonulni, ám még évekig maradna a francia fővárosban.

www.dn.se

Bár még csak a második idényét teljesítette, máris kétszeres bajnok, és gólkirály többek között Zlatan Ibrahimovic, a PSG színeiben. A 33 éves svéd támadó pedig nem csak ezért, de már korábban is többször elárulta, hogy bizony nagyon is jól érzi magát a világ egyik legszebb városában, a világ egyik legjobb keretével rendelkező csapatánál.

Mi több, Ibra már többször is védekezett úgy, mikor valamely kérővel hozták össze, hogy ő márpedig a Paristól tervez visszavonulni, azaz a nagy vándor csatár utolsó csapata lesz jelenlegi együttese.

Ám a minap, az iménti elhatározással szögesen ellentéteset nyilatkozott, igaz tervei egyelőre aligha verik ki a biztosítékot a PSG drukkereknél, lévén látszólag hosszú távon tervez előre a svéd sztár:
„A barátommal, Thierry Henryval gyakran beszélgetek, még az Egyesült Államok bajnokságáról is. Két-három év múlva érdekes lenne, ha odamennék, és játszanék. Izgatott vagyok ettől a gondolattól, hogy az MLS-ben játszhatok.”.

A bosnyák-horvát származású Ibrahimovic nemzetközi karrierje az Aajxban kezdődött, majd megjárta a Juventus, az Internazionale, az FC Barcelona, és az AC Milan csapatát is, míg ki nem kötött jelenlegi munkahelyén, a Parc des Princes-ben.

Balogh József