Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane döntött!

Zinedine Zidane-ról korábban úgy hírlett, hogy könnyen lehet az idei nyár sláger igazolása. Pedig a francia legenda már 2006 óta visszavonult. A magyarázat pedig az, hogy az egykori aranylabdás bizony első vezetőedzői megbízatására készül. Ám a jelek szerint ez egyelőre elmarad.

www.caughtoffside.com

A hírek szerint ugyan konkrét megkeresés nem történt, de a felek nyíltan vállalták, mind a Girondins Bordeaux, mind az AS Monaco, illetve Zidane részéről a kölcsönös érdeklődést.

Ám mostanra eldőlt, hogy az előbbi két klub nemcsak hogy már átesett az eddigi edző menesztésén, de már az utódokat is megtalálták. És hát, egyik esetben sem „Zizouról” beszélhetünk. Magyarán a 41 esztendős szakember hoppon maradt egyelőre, ám mégsem tűnik csalódottan, ami talán érthető is:
„Most itt vagyok, és továbbra is folytatom a Real Madridnál. Majd meglátjuk, hogy mi fog történni. Élvezem az első edzői tapasztalataimat. Ez nem egészen ugyanaz, mint a játék, de mint mondtam, élvezem.” – szólt rendkívül bölcsen, Carlo Ancelotti híres segítője.

Balogh József