Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botrány: Reus szerint átverte a Barca

A legújabb hírek szerint botrány van készülőben, az FC Barcelona háza táján. Mint kiderült, ma hivatalosan is bejelentette a katalán klub, hogy szerződteti a Liverpool uruguayi csatárát, Luis Suárezt.

www.goodfon.su

Suárez barcelonai szerződtetése pedig már a Világbajnokság kezdete óta téma volt, sőt még a balhés támadó újabb harapásos ügye sem vette el a kedvét, a „Blaugranas-nak”. Ennek következtében, bár még a pontos számok bizonytalanok, de azt már tudjuk, hogy a Barca 5 szezonra szerződtette, a 27 éves játékost.

Mindezt pedig maximálisan fájlalja a német válogatott Marco Reus. A brazíliai Világbajnokságról (és jó eséllyel egy vb-címről), sérülés miatt lemaradó középpályás ugyanis kétségbe esve vette észre, hogy míg Suárezért képes volt megadni a Barcelona 81 millió eurót is, addig érte, mikor még két évvel fiatalabb is, még ennél is jóval kevesebbet sem akart megadni, a Borussia Dortmundnak.

Pedig állítólag a német játékos minden vágya volt(?), hogy a katalánoknál együtt lehessen a pályán Neymarral, Messivel, és honfitársával, Marc-André ter Stegennel. Utóbbival ráadásul még korábban, a Borussia Mönchengladbachban is társak voltak, és azóta is sokat beszéltek, hogy milyen jó lesz egyszer majd együtt játszani, a legendás gránátvörös-kék mezben.

Információink szerint Reus számára még azért is kellemetlen a mai történés, mert állítólag Suárez megszerzése nagyon hamar nyélbe lett ütve, míg jelenlegi klubjával, vele, és menedzserével már hónapok óta vért izzadva tárgyal a Barca.

Balogh József