Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg a Miláné, a francia védő

Kivételesen végre egy jó hírrel is szolgálhatunk, az AC Milan szurkolói számára. Kaká, és a többiek elküldése után ugyanis végre erősítésről számolhatunk be, ugyanis a piros-feketék véglegesen megszerezték a francia Adil Ramit.

www.goal.com

A Világbajnokságról lemaradó Rami már az előző félévet is a Milanban töltötte, amely bár a csapat számára egy katasztrofális idény része volt, a jelek szerint a védővel elégedettek lehettek Berlusconiék. Persze Rami számára még a „Rossonerik” bukdácsolása is jobb lehetett, mint a botrányoktól sem mentes valenciai ősze.

Így hát nem is volt meglepetés, hogy a Valencia a szezon végeztével értékesíteni is akarta a marokkói származású játékost, a kérdés csak az volt, hogy a Milan képes lesz-e elég pénzt kisajtolni magából megvétele érdekében. Bár nehezen sikerült a két klub közötti megállapodás, végül bőven áron alul vásárolták meg Ramit, a manapság nagyon garasoskodó lombardoknak. Ugyanis a bekk ára 8 millió euróra van becsülve, a Túria-partiak mégis megelégedtek 4,25 millióval.

A 28 esztendős új szerződése 2017. június 30-ig érvényes a San Siroban.

Rami az ötödik igazolás Filippo Inzaghi keretébe, Jeremy Ménez, Alex, Michelangelo Albertazzi, és Michael Agazzi után.

Balogh József