Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görög válogatott kapust szerződtethet a Mainz

Eképzelhető, hogy a világbajnokságon harmadik számú kapusként résztvevő, de pályára nem lépő hálóőr, Stefanos Kapino a jövőben a német élvonalbeli Mainzban fog védeni.

Stefanos Kapino – now24.gr

A Dpa hírügynökség értesülései szerint a Panathinaikosz 20 esztendős portása a következő idényt már a Bundesligában töltheti, hiszen a kétszeres válogatott játékos kiváló teljesítményével több klubcsapat – így a Tottenham, a Sporting és a Napoli – érdeklődését is kiváltotta, s mind közül Szalai Ádám volt gárdájának van a legnagyobb esélye a futballista megszerzésére. Kapino remeklését mutatja, hogy összesen harminc alkalommal állt a gólvonal elé a Pana mezében, s mindössze huszonöt gólt kapott, tizenegy alkalommal pedig érintetlen maradt a kapuja.

Mivel jelenlegi kenyéradójával 2016 nyaráig érvényes szerződése van, így várhatóan másfél- és kétmillió euró közötti összegért válthat klubot a hórihorgas, 195 cm magas kapus, akivel kapcsolatban így nyilatkozott Christian Heidel, a Mainz menedzsere: „Azon az úton haladunk, amely e kapus szerződtetéséhez vezet. Ha minden klappol, hétfőn bejelenthetjük az átigazolást.” – fogalmazott Heidel az FC Zürich elleni – 4-1-re megnyert – felkészülési meccset követően a Dpa hírügynökségnek.

Budai Levente