Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Elképesztő meccsen nyert a Juve; hozta a kötelezőt az Atleti – Videóval

A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. mérkőzésén a Juve egy nagyon jó meccsen verte 3-2-re az Olympiakost, az Atlético húzta a kötelezőt a Malmö ellen.

Juventus.com

Bajnokok Ligája – Csoportkör, 4. mérkőzés
A csoport

Juventus – Olympiakos 3-2 (1-1)
G: Pirlo (21.), Llorrente (64.), Pogba (65.) ill. Botia (24.), Ndinga (61.)

Juventus: Buffon – Lichsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah (Pereyra 83′) – Pirlo, Pogba, Marchisio (Padoin 71′), Vidal – Tévez, Morata (Llorrente 58′)
Olympiakos: Roberto – Maniatis (Diamantakos 83′), Botia, Abidal, Masuaku – Elabdellaoui, Ndinga (Kasami 77′), Milivojevic, Afellay (Fuster 72′), Dominguez – Mitroglou

A Juventus nagy elánnal kezdte a találkozót, de az Olymipakos állta a sarat.
A 21. percben azonban nagyon jó helyről rúghatott Pirlo szabadrúgást, és az olasz válogatott játékos gyönyörűen tekert a kapuba, jó 19-20 méterről, 1-0!
Három perccel később azonban egy szöglet után Botia remekül érkezik Dominguez beadására és egyenlít, 1-1!
Az első félidőben már csak egy Pogba lövés volt feljegyezhető, de az elkerülte a kaput, így 1-1-gyel mehettek pihenőre a csapatok.
A második játékrész igencsak pörgősre sikeredett, de csak az utolsó 30 perc.
A 61. percben egy szabadrúgás után Maniatis elé kerül a labda, aki visszakanalazza a tömegbe, ott pedig pont Ndinga fejét találja meg, ezzel megszerezve az Olympiakosnak a vezetést, 1-2 óriási meglepetésre!
A 65. minutumban azonban egy beadás után szó szerint fejbe kapja a labda Llorrentét, és a spanyol csatárnak még egyszer szerencséje van, hiszen a kapufáról pont Roberto kapus lábára pattan, onnan pedig a kapuba, 2-2!
Egy perccel később pedig jön a Juvenus vezető gólja is, Pogba kap egy labdát, majd passzolni akar, de nem jön össze, szerencséjére visszapattan elé, így be is vágja azt a kapuba, 3-2!
A 94. percben még Tévez kiharcolt egy büntetőt, de Vidal elhibázza azt, vagy mondhatjuk úgy is, hogy Roberto bravúrral hárítani tudott! A lényeg, hogy maradt a 3-2!

Malmö – Atlético Madrid 0-2 (0-1)
G: – ill. Koke (30.), R. Garcia (78.)

Malmö: Olsen – Tinnerholm, Johansson (Kroon 64′), Helander, Ricardinho – Eriksson, Adu, Halsti, Forsberg (Thern 87′) –  Rosenberg, Kiese Thelin
Atlético Madrid: Moyá – Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira – Koke, Gabi, Suárez, Turan (Rodriguez 76′) – Mandzukic (Griezmann 69′), R. Garcia

Az Atlético Madrid, ha nem is könnyedén, de hozta a kötelezőt.
Az első gól a 30. percben esett egy gyors kontra után, Juanfran futott fel a jobboldalt, majd középre játszotta a labdát, és Koke gyönyörű sarkazós mozdulattal megszerzi a vezetést, 0-1!
A második találat egy szépen felépített akció után született, és ismét Juanfran volt az előkészítő. A spanyol jobbhátvéd szép labdát kapott Gabitól, ő pedig remekül centerez, és igaz, hogy az egyik védő szerencsétlen mozdulata kellett hozzá, hogy eljusson Raúl Garciához a labda, de a középpályás higgadtan fejezte be az akciót, 0-2!

Az A csoport állása:
1. Atlético Madrid 9 pont
2. Juventus 6 pont
3. Olympiakos 6 pont
4. Malmö 3 pont

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Szajevics Patrik