Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ajánlat Dzsudzsákért!

Bejelentkezett Dzsudzsák Balázsért a Lazio! Az olasz csapatról már régóta pletykáltak mint Dzsudzsák egyik lehetséges kérője, és most úgy tűnik a találgatásoknak volt valóságalapjuk. 

Kép: www.origo.hu

Kép: www.origo.hu

2011 óta játszik Oroszországban Dzsudzsák Balázs, ahol először az Anzsiban, majd a Dinamó Moszkvában próbálta ki magát. Lassan évek óta cikkeznek a magyar szélső távozásáról, de az idő múlásával úgy tűnt: nem fog egyhamar elkerülni Moszkvából. Ez változhat meg a télen. Az NSO információi szerint ugyanis az olasz Lazio jelentkezett be érte.

„Igen, jött egy megkeresés, de még nem beszéltem a játékossal. Nem csoda, hogy érdeklődnek iránta, mert nagyszerű fél éve volt a Dinamóban és a válogatottban is” – mondta Guram Andzsojev. A nehéz orosz gazdasági helyzet miatt valószínűleg áldozatokat kell majd hoznia a klubnak, így Dzsudzsák mellett más légiósok eladása is szóba került.

Amennyiben a Lazio együttesében folytatja pályafutását Dzsudzsák, vélhetően Felipe Anderson, Candreva és Mauri lehetnének a riválisai. Főleg előbbi kettő játszik a szélen, és mind a ketten egész jól teljesítenek. A 21 éves Felipe Anderson brazil játékos, és 5 gól mellett 5 gólpassza van a bajnokságban. Candreva általában a jobb oldalon kap szerepet, és inkább a gólpasszokra specializálódott: csak neki van a csapatban 7 aszisztja, de csak kétszer volt eredményes.

Adott esetben nem lenne könnyű dolga tehát Balázsnak a kezdőbe kerülnie, de most épp sok a sérült a posztján, így megkaphatná a lehetőséget a bizonyításra. 28 évesen elég érett már egy ilyen kalandra, de máshol sem lenne könnyebb dolga a csapatba kerüléssel: a Dortmund, Liverpool vagy a Schalke is a kérők között lehet.

Baranyai Balázs