Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: „Fizetnék, hogy megvegyük Messit”

Az úgymond „igazi” Ronaldo korábban sem tagadta, hogy nagy csodálója Lionel Messi játékának. A „Fenomén” most, hogy visszatért a labdarúgás vérkeringésébe, újfent nem tartotta véka alatt véleményét.

www.ronaldo7.net

www.ronaldo7.net

A közelmúltban került bejelentésre, hogy Ronaldo Luiz Nazario de Lima visszatér az aktív játékhoz, mégpedig az amerikai második ligás Fort Lauderdale Strikers-be. Természetesen a kétszeres világbajnok támadóra nagyon kíváncsiak az Egyesült Államokban, és mivel testközelből tudja, hogy milyen a világ jelenlegi legjobb játékosai ellen játszani, kikérdezték őt.

Ronaldo egykoron játszott mind a két spanyol gigászban, vagyis az FC Barcelonában, és a Real Madridban is, ám a jelek szerint most előbbi vezéralakjáért rajong inkább, mintsem névrokonáért:

„Én fizetnék a saját zsebemből is Messi leigazolásáért. A határ a csillagos ég a Strikers-nek. Ez a klub nagyszerű lesz. Miért ne jöhetne hozzánk Messi, vagy akár Cristiano Ronaldo? Néhány év múlva képesek leszünk erre, hogy ez megtörténjen. Semmi sem lehetetlen. Az Egyesült Államok futballja a második leggyorsabban növekvő a világon, Kína után. Sok neves játékos akar ide jönni, és itt játszani a dél-floridai életminőség miatt. Ki ne szeretne itt élni?” – nyilatkozta Ronaldo.

Balogh József