Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milanhoz 30 milliós olasz bekk érkezhet

Az AC Milan új vezetőedzője, Sinisa Mihajlovic mindenképp szeretné csapatában tudni korábbi játékosát, Alessio Romagnolit, az olasz sajtó szerint pedig teljesülni is fog a szerb tréner kívánsága.

Alessio-Romagnoli
A lombardok az előző idényben messze a várakozások alatt teljesítettek, ebben pedig komoly szerepet játszott a hátsó alakzat formája is. Az új tréner, Sinisa Mihajlovic éppen ezért komoly takarítást kezdett a védelemben, ahova mindenképp szeretné megszerezni az AS Roma nagy tehetségét, Alessio Romagnolit.

Adriano Galliani mindent meg is tesz a bekk megszerzéséért, azonban a fővárosiak eddig kitartottak a 30 millió eurós ár mellett, ami nagyon nem tetszett a Milannak, az Arsenal érdeklődése azonban megváltoztatta a széljárást a lombardok háza táján. A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint ugyanis a londoniak miatt Silvio Berlusconi hajlandó eleget tenni a Farkasoknak, és kifizeti a kívánt összeget Romagnoliért, aki így ismét együtt dolgozhat majd Mihajloviccsal.

Az olasz sajtó úgy tudja, amennyiben mégsem jön össze az üzlet, akkor a Fiorentina játékosa, Stefan Savic költözhet a San Siróba.

Molnár Attila