Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di Maria elárulta, miért ment el Manchesterből

Nem ért jó véget Angel di Maria számára a Manchester Unitednél töltött egy év. Az argentin most vallott az ottani érzéseiről, családjáról és edzőjéhez fűződő kapcsolatáról.

psgmaria

Mint ismeretes, di Maria Manchester után Párizs felé vette az irányt és a PSG játékosa lett. Korábbi, angliai időszakáról a Le Parisiennek nyilatkozott:

“Nem jöttem ki valami jól az edzővel, így azt hiszem, a Párizsba szerződés volt a legjobb megoldás. Utána már nem volt értelme maradni. A családom nem volt boldog, a lányom szenvedett – fontos volt, hogy elmenjünk onnan. Őszintén szólva, nem voltunk boldogok. Eleinte egy kicsit, de aztán a dolgok bonyolódni kezdtek. Angliában az élet nem könnyű. Nem könnyű egy dél-amerikainak. Pár emberrel jól kijövök, a többiekhez elég nehéz beilleszkedni. Az előző szezon elég kemény volt számomra. Nem játszottam túl sokat és kemény volt a tévéből nézni a BL-t, holott előző szezonban még megnyertük azt a Madriddal. Abból a kicsiből amit láttam, az életünk Franciaországban jobban hasonlít majd arra, amilyen Spanyolországban vagy Portugáliában volt. Jelen pillanatban 100%-ig elégedettek vagyunk.” – mondta az argentin játékos.

Baranyai Balázs