Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: 120 milliót fizetnének a Bayern sztárjáért

Napjainkban szokás a világ legalúlértékeltebb, illetve a legtúlértékeltebb játékosának is nevezni a Bayern München világ-, és Európa bajnok kiválóságát, Thomas Müllert. Egy biztos, hogy a német támadó már évek óta szerepel a Manchester United kívánság listáján.

twitter.com

twitter.com

A Manchester Unitedet jelenleg irányító Louis van Gaal hozta fel még annak idején a Bayern München első csapatába, az akkor még csak 20 esztendős Thomas Müllert, aki az azóta eltelt hat évben a világ egyik legjobb és legsokoldalúbb támadójává vált. Gyaníthatóan a holland mester jelenleg is nagy rajongója lehet Müllernek, lévén a Kicker hírei szerint a „Vörös Ördögök” 2016 nyarán, az Európa Bajnokságot követően ülnének tárgyaló asztalhoz a bajorokkal. A tárgyalás témája pedig nem lenne más, mint Müller, akiért a németországi értesülések szerint nem sajnálnának 120 millió eurót sem.

Sőt, állítólag a United hajlandó lenne a germán csatárnak heti 175 ezer fontos fizetést is biztosítani, amennyiben nem fog lelki problémázni azért, mert most is érvényes szerződése egészen 2019-ig köti az Allianz Arenaba.

Balogh József