Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Milánói derbi után milánói listavezető!

A hétvége utolsó nagy derbijére került sor a milánói San Siroban, az Internazionale és az AC Milan közti örökrangadóra, a Derby della Madonninara. A három pont sorsát végül egyetlen gól döntötte el.

interVSmilan20140913

Serie A – 3. forduló
Internazionale – AC Milan
A bajnokságot jobban kezdte az Inter, lévén a kék-feketék korábbi játékosa, a Szinisa Mihajlovics által dirigált Milan jobbára eddig csak vergődött.
A recept úgy tűnik, hogy nem változott. A piros-feketék mellé még egy jó adag balszerencse is szegődött az események tanúsága szerint. A szerb edző ugyanis hiába próbálta szinte végig az oldalvonal mellett ácsingózva, ugrálva felrázni övéit, Luiz Adriano még mindig nem szokta meg, hogy ez nem az ukrán bajnokság, ahol meccsenként legalább tíz lövése lehet.
Az Internél szintén nem remekelt a támadó kontingens, ám náluk még a védelem is gyengén muzsikált. A dél-amerikai bekk-szekció igazi átjáróház a vendég támadások idején.
A második félidőben mégis az Inter szélső középpályása, a kolumbiai Fredy Guarín vette be Diego Lopez kapuját. A technikás játékos egy középhosszú passz után vágtát zárt le ügyes lövéssel, még a tizenhatoson kívülről.
A továbbiakban hiába vetette be Mihajlovics mester még az oly’ sokat szekált Mario Balotellit is, A balhék koronázatlan királya sem volt képes az egyenlítésre.
Győzelmével az Inter egyedüli hibátlan csapatként vezeti a bajnokságot, míg a Milan a 12. helyen szerénykedik.
Végeredmény: 1-0 (0-0)
Gólszerző: Guarín (58. perc)

https://www.youtube.com/watch?v=n32zHNujVrw

Lazio – Udinese 2-0 (0-0)
Gólszerző: Matri (69., 73. perc)
A Juventus-tól beújított Alessandro Matri a jelek szerint igazi sikertörténet lesz a Lazionál. A 31 esztendős támadó ugyanis csereként beállva tudott duplázni, és gyűrte le lényegében egymaga az Udineset.

A bajnokság állása, három fordulót követően:

eredmenyek.com

eredmenyek.com

A góllövőlista élmezőnye:

eredmenyek.com

eredmenyek.com