Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Az Aresenalból érkezhet erősítés

Alexis Sanchez újra a spanyol ligában rúghatja a bőrt. Korábban már játszott a Barcelónában, de most a fővárosba, Madridba teheti át a székhelyét.

2015-10-sanchez

A spanyol lap, a Don Balon értesülése szerint Alexis Sanches ismét visszatérhet Spanyolországba.  Angliába 2014-ben szerződött, de előtte Barcelónában kergette a labdát. 2011-ben tette át a székhelyét Argentinból Európába. A katalánok kedvéért hagyta ott a River Plate-t. Nem jött rosszul számára a váltás, mert a három esztendő alatt 88-szor húzhatta magára a gránátvörös-kékek mezét. A góltermelésből is kivette a részét, 39-szer talált az ellenfél hálójába,

Az Arsenal színeiben sincs oka a panaszra. Az utóbbi öt meccsen – legyen szó bajnoki, vagy válogatott mérkőzésről – kilencszer talált az ellenfél kapujába. A jó teljesítmény miatt elképzelhető, hogy Sanchez lesz a legjobban fizetett játékos az ágyúsoknál, így a madridiaknak mélyen a zsebükbe kell nyúlni, ha meg akarják majd vásárolni a chilei válogatott játékost. A blancók hosszú távra terveznek, mivel Cristiano Ronaldo lehetséges utódját keresik.

kép: whoscored

Nagy Gábor