Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több klub is érdeklődik a Real támadója iránt

Morata távozása óta több olyan személy is akad Madridban, aki vélhetően követheti majd a ma már Juventus csatár példáját. Morata nem az első és vélhetően nem is az utolsó elpazarolt tehetség a spanyol fővárosban.

castilla-barcab-39

Talán ő és Jese Rodriguez voltak a Real két “meg nem értett zsenije” egy időben. A két fiatal már kopogtatott az első csapat ajtaján, ám nem kaptak elég bizalmat – Morata váltott is, most Jesén a sor.

Jese ügynöke nemrég úgy nyilatkozott, hogy nem elégedettek azzal a kevés játéklehetőséggel, amit kapnak. Benitez nagyon keveset játszatja: a lehetséges 810 percből csak 132-t tölthetett a pályán – csak a sérült James és Cheryshev játszott kevesebbet nála.

Pedig egész jól indult az év számára. A nyári edzőtáborban Benitez azt hangoztatta, hogy a fiatalokra is számít – minden jel arra mutatott, hogy ez az év Jese számára meghozhatja a nagy áttörést.

Az első fordulóban kezdő is volt a Sporting Gijon ellen, ám utána hirtelen kikerült a spanyol mester látóköréből. Legközelebb csak az ötödik fordulóban jutott szóhoz, vagyis elég komolyan jegelte őt Rafa Benitez.

Gines Carvajal (Jese menedzsere) nyilatkozata viszont több klub érdeklődését is meghozta: Olaszországból a Napoli és az Inter, illetve Angliából a csatárgondokkal küszködő Aston Villa is szívesen látná a Kanári-szigeteki csatárt.

Ezekhez a klubokhoz pedig nyilván csatlakoznak majd néhányan, ha komoly lehetőségük lesz megszerezni a 22 éves Jesét. A többi már csak a Real Madridon múlik.

Baranyai Balázs