Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zavar az erőben: „Mourinho a világ legjobb menedzsere”

Ugyan elképesztő bukdácsolást mutat be az angol bajnokságban a Chelsea együttese, a gárda cserekapusa, Asmir Begovic mégis az egekig magasztalja a sokat kritizált mesterét, José Mourinhot.

UEFA Champions League 2015/16 Group Stage Group G Chelsea Training & Press Conference Cobham Training Centre, Cobham, United Kingdom - 15 Sep 2015

A Premier League címvédője, vagyis a Chelsea mindösszesen csak a 16. helyen szerénykedik, a 2015-16-os idény táblázatán. A londoni klub ugyanis első nyolc bajnokijából már négyet elvesztett. Ám a bosnyák portás szerint hiába pletykálnak mostanság egyre többet Mourinho bizalom vesztéséről, és egyre csak közeledő kirúgásáról, nem hiába a „Special One” a világ legjobb vezetőedzője:

„Az egyetlen dolog, ami megnyugtat, hogy ő a világ legjobb menedzsere. Bízunk benne, és ő is bennünk. A dolgok változnak, ezt ő is tudja. Most persze nem boldog. Nem szeretnénk több meccset elveszteni. Ő is trófeákat akar nyerni, és a legjobb menedzser lenni a világon, hogy kiélvezhesse ezeket a pillanatokat. Ugyanakkor továbbra is nyugodt, megpróbál mindenre megoldást találni. Sokat beszélget velünk, és pozitívan gondolkodik. A szezon hosszú és még bármi megtörténhet. Folytatnunk kell a harcot, és remélem, hogy a dolgok majd az előnyükre fognak fordulni.” – elmélkedett Begovic, az idény hátralévő (tetemes) rész előtt.

Kép forrása: www.telegraph.co.uk

Balogh József