Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas és élete legfélelmetesebb csatára

Iker Casillas-szal az UEFA hivatalos oldala készített egy interjút, amely során természetesen szóba került az FC Barcelona elleni rivalizálás is. A manapság az FC Portoban védő Real Madrid legenda pedig készséggel válaszolgatott.

casillasVSmessi001 www.scaryfootballcom

Iker Casillas a Real Madridnál igazi ikonná nőtte kis magát, több mint tizenöt esztendő alatt. A spanyol portás 35 esztendősen még most is a világ legjobbjai közé tartozik, ám már aligha fog túl sok igazán jelentős sikert hozzátenni temérdek Bajnokok Ligája és spanyol bajnoki címéhez. Hogy a Copa del Rey, spanyol szuperkupa, európai szuperkupa, világkupa, klub világbajnoki címekről már ne is beszéljünk.

Casillas persze a Porto játékosaként még találkozhat a legnagyobbakkal a BL küzdelmei során, ám valószínű, hogy igaznak tűnő szavai alapján kijelenthetjük: már találkozott a legnagyobbal. Ugyanis „Saniker” arra kérdésre, hogy ki volt a legfélelmetesebb csatár, akivel a pályán találkozott, így felelt:
„Mindig is Messi volt az. Messi ellen sokszor játszottam…” – és bizony nagyon sokszor nem is tudott mit tenni a Barca argentin varázslója ellen, a madridi ex-szupersztár.

Kép forrása: www.scaryfootball.com

Balogh József