Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nehéz túra után egy ponttal gazdagodott a Milan – videóval

A Milan a Torino otthonából hozott el egy pontot, ami megsüvegelendő, hiszen a Granata eddig 100%-os volt hazai pályán. A torinói Bikák rossz sorozata tovább folytatódik a Rossoneri ellen, utoljára 2001 novemberében tudták megverni őket.

Torino - Milan

Torino – Milan: 1-1
G: Baselli (73.) ill. Bacca (63.)
Torino: Padelli – Bovo, Glik, Moretti – Zappacosta (Belotti 72.), Acquah, Gazzi (Vives 46.), Baselli, Molinaro – Maxi Lopez, Quagliarella (Benassi 80.)
Milan: Diego Lopez – Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli – Kucka (Poli 85.), Montolivo, Bertolacci – Cerci (Honda 88.), Luiz Adriano (Bacca 56.), Bonaventura

Az első félidő sajnálatos módon elég gyengére sikeredett, összesen 4 kapura lövési kísérletet jegyezhettünk fel, mindegyik a Milan nevéhez fűződött. Montolivo egyszer egy lapos lövéssel tesztelte Padellit, valamint Bonaventura szabadrúgása az oldalhálóban landolt, de nagyjából ennyit lehet elmondani az első játékrészről.

A fordulás után szerencsére több eseménynek lehettünk szemtanúi. Carlos Bacca beállítása megkavarta az állóvizet, olyannyira, hogy a 63. percben Bertolacci visszagurítását bebombázta a léc alá, ezzel előnyhöz juttatva a vendégeket. Sőt, a másodikat is megszerezhette volna kisvártatva, a leshatárról kilépve már elvitte Padelli mellett a labdát, azonban Kamil Glik még visszaért, és a gólvonalról menteni tudott. Ez pedig felhozta a Torinót, a 69. percben Baselli lövése még levágódott, 4 perccel később viszont már nem volt ilyen szerencséje a milánóiaknak. A csereként beállt Belotti első labdaérintésével lekészítette a labdát Basellinek, aki remekül lőtte ki a rövid sarkot. Majdnem vereség lett a vége vendégrészről, ugyanis Montolivo elcsúszása lehetőséget adott egy hazai kontrára, aminek a végén Diego Lopez a combjával ütötte el a labdát az utolsó pillanatban Maci Lopez elől. Az eredmény ezután már nem változott, az 1 pont igazából egyiküknek sem rossz eredmény.

A képet a facebook.com-nak köszönjük.

Tereh Balázs