Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Imádták a szurkolók

Ilyen ritkán fordul elő, hogy mindkét oldal vastapssal ünnepli meg a pályáról levonuló játékost. Ebben a megtiszteltetésben volt része a 19 éves Dahoudnak..

974743_toptease_article_desktop

A Borussia Mönchengladbach játékosának, Mahmoud Dahoudnak nagyszerű szériája van. Vitathatatlanul a legjobb formáját nyújtotta az Eintracht Frankfurt ellen, a csapat sikeréhez két gólpasszal és egy góllal járult hozzá. Nem csoda, hogy vastapsot kapott, miután levonult a pályáról.

Régóta rebesgetik azt, hogy ő az új fiatal tehetség a Gladbachnál. A felnőtteknél áprilisban mutatkozott be a Köln ellen 1:0-ra megnyert találkozón. André Schubert irányítása alatt a csapat zsinórban négy meccset nyertek a ligában, kezdve a 4:2-es Augsburg elleni diadallal. Ezen az összecsapáson szerezte meg Dahoud az első gólját. Az egyetlen fájó pont eddig a menedzser életében a Bajnokok Ligájában elszenvedett blama a Manchester Citytől.

Nehéz feladat vár a Gladbachra a héten. A tavalyi ezüstérmes Juventussal mérkőznek meg a Bajnokok Ligájában. A nehézségek ellenére mindent megtesznek, hogy borsot törjenek a zebrák orra alá. Schubert elmondta, hogy maximálisan elégedett a fiatal játékos eddigi teljesítményével és a nemzetközi porondon is számít a játékára.

kép: Bundesliga

Nagy Gábor