Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marchisio mégsem megy Angliába?

Hibásnak bizonyultak az angol sajtó azon értesülései, miszerint Jürgen Klopp Liverpoolba csábítaná az olasz válogatott és a Juventus kiválóságát, Claudio Marchisiót.

Kép: rabonamag.com

Kép: rabonamag.com

Mostanában sok kitűnő játékost boronáltak össze a Liverpoollal, hiszen a vörösök edzőt váltottak: Jürgen Klopp már jelezte, hogy tervez változásokat a keretben – Marchisio is egy ilyen erősítés lett volna.

A zebrák részéről viszont most megjött a cáfolat: “Rengeteg ajánlat fut be a játékosainkért, de mi inkább vásárolni szeretnénk – nem eladni.” – mondta a klb részéről Giuseppe Marotta.

“Szerződést hosszabbítottunk vele, nagyon figyelünk rá és szerintem ő itt is szeretné majd befejezni a pályafutását. Nem csak Liverpoolból kaptunk érte ajánlatot.”

Marchisio aláírta már 2020-ig szóló szerződését, ám nem csak vele kapcsolatban merültek fel kétségek – Marotta beszélt Pogba esetéről is.

“Számos megkeresés érkezett külföldi kluboktól, de mi ezeket mind visszautasítottunk, hiszen Pogba a klubunk öröksége. Elég nagy felelősséget rakunk a vállaira, de ez segít majd neki abban, hogy igazi vezér legyen.” – Zárta Marotta.

Baranyai Balázs