Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani távozhat

Laurent Blanc is megerősítette, hogy Cavani elhagyhatja a párizsi csapatot, ahol jelenleg nem érzi jól magát és ezáltal a többiekre sincs jó hatással.

Kép: The Guardian

Kép: The Guardian

Az elmúlt hónapokban témát adott a sportsajtónak Cavani és a PSG kapcsolata. Az uruguayi támadó szemmel láthatóan boldogtalan a csapatnál és a társak sem veszik őt számításba.

Videoelemzések támasztják alá, hogy nem passzolnak neki és az ő területét az esetek többségében igyekeznek kerülni a csapattársak. Sokszor csak egyedül álldogál az oldalvonal mellett és kéri a labdát, senki sem néz oda. Ez így nem mehet tovább.

Cavani elégedetlen és ideges a kialakult helyzet miatt, amit már nem lehet titokban tartani. Laurent Blanc ezúttal már azt is nyilatkozta, hogy Cavani jelenléte egyenesen problémát jelent a PSG számára.

A francia tréner kiemelte, hogy vannak gondok a támadó magaviseletével, amik az egész keretre kihathatnak – ezt ő mindenképpen szeretné elkerülni, hiszen neki csapatszinten kell gondolkodnia.

Blanc még hozzátette: megérti, ha Cavani esetleg más együttesek ajánlatait fontolgatja.

A Dailymail szerint Angliából többen is érdeklődnek iránta. Az Arsenal például egy ideális célpont lehet Cavani számára, de a Machester Unitednél is jól jönne egy pontos befejező.

Cavani 2013-ban 55 millióó fontért érkezett a PSG-be, várhatóan hasonló összegért lehetne őt kivásárolni a szerződéséből.

Baranyai Balázs