Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eljött James ideje

Örök dilemmát jelent, hogy ki legyen a karmester a Real Madridban: általában Isco irányítja a társakat, de egészségesen James is harcban van ezért a pozícióért – most bizonyítania kell.

Kép: ambwallpapers.com

Kép: ambwallpapers.com

Amikor Zidane átvette a Real Madrid irányítását, egy dolgot már az elején leszögezett: a BBC érinthetetlen. Bármi történik, Ronaldo, Bale és Benzema a pályán lesz és játszik.

Hasonló a helyzet Modric és Kroos kapcsán is, rájuk szintén kevésbé lesz hatással a rotáció. Van azonban egy pozíció ott elöl, ami még nem lefutott: a középpálya közepén Isco vagy James Rodriguez irányítson?

A Marca arról ír, hogy Zidane még nem döntött kettejük között. Először Isco kapott lehetőséget kezdőként, majd James állt be csereként. Valószínűleg legközelebb ugyanez lesz majd, csak fordítva: James rövidesen meg fogja kapni a lehetőségek kezdőként.

A spanyol lap szerint Zidane úgy fogja használni a rotációt az esetükben, hogy a kezdő játékos nagyjából 70 percet kap majd, és kb 30-at a cseréje – ennyi idő áll majd a rendelkezésükre, hogy meggyőzzék a francia mestert.

James sérülésekkel bajlódik és nagyon keveset játszott idén. Többnyire ezért inkább Isco volt a pályán, de Benitez keze alatt volt, hogy egyikük sem kapott lehetőséget.

Ez bizonyára változni fog és a rajt nagyon fontos lesz. Célszerű lenne már az elején meggyőzni Zidane-t, amihez most kimagaslót kell alkotni: a következő 1-2 meccs sorsdöntő lehet a későbbiek szempontjából.

Baranyai Balázs