Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gigászi klubok harcolnak Romelu Lukakuért! – lapértesülés

Angol lapértesülés szerint két gigászi együttes is érdeklődik az Everton támadója, nevezetesen Romelu Lukaku iránt. A belga gólgyáros rendkívüli formát mutat és ott van a gólkirályi címért folyó küzdelemben is. Az említett klubok pedig a Real Madrid és a Paris St. Germain. 

psgreal

A The Sun információja szerint két óriás klub is bejelentkezett Romelu Lukakuért, nevezetesen a Real Madrid és a Paris St. Germain. Az említett csapatok a szezon végén csábítanák magukhoz az Everton belga gólgyárosát, aki remek idényt fut, hiszen a 2015/2016-os kiírás során 19 Premier League összecsapás után 15 gólnál jár. 

Romelu Lukaku az Anderlecht színeiben vált profi labdarúgóvá, ahol nagyon fiatal lett meghatározó személyiség, szám szerint 16 esztendősen. A neves belga klubnál 98 tétmérkőzésen 41 találatig jutott. Angliába 2011 nyara óta rúgja a bőrt, ahol már több csapatot is megjárhatott. Először a Chelseahez került. A londoniaknál papíron 3 éven át szolgált, de ebből csak egy teljes idényt töltött ott el. A 2011/2012-es kiírás folyamán 12 meccsen szerepelhetett a különböző kupasorozatokban. A 2012/2013-as szezonban a West Brom színeiben remekül teljesített, hiszen 35 bajnokin 17 gólt ért el. A következő idényt az Evertonnál tölthette. A liverpooli együttest meggyőzte képességeivel, így 2014 nyarán végleg megvásárolták a Chelseatől. A “kékeknél” minden frontot egybe véve 105 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt pedig 55 találatot jegyezhettek fel a neve mellé. 

Képforrás: www.tekiano.com

Németh Boldizsár