Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi és Guardiola újra együtt? Az Adidas intézkedik!

Még mindig nem lefutott, hogy melyik angol csapatban folytatja Pep Guardiola, aki iránt főleg a két manchesteri klub vív nagy harcot – íme egy újabb tényező, ami hatással lehet a katalán tréner klubváltására.

Kép: 90min.com

Kép: 90min.com

Josep Guardiola több lap szerint a Manchester City-be fog szerződni, ahol ismerős arcok várják majd – barcelonai kötődésű emberek. A történet másik részét az adja, hogy Louis van Gaal posztjára is esélyes – a holland trénertől rövidesen megválnak a vörösök és egyértelműen Guardiola lenne a legideálisabb utód.

Tovább bonyolítja a sztorit egy újabb név megérkezése: Adidas. A sportszergyártó cég egy szinte lehetetlen álmot dédelget: összehozni egy csapatba Guardiolát és Lionel Messit. Mind a két fél az Adidasszal áll szerződésben – Messi messze a legjelentősebb reklámarca a cégnek.

A Marca angol forrásokra hivatkozva arról ír, hogy az Adidasnál felmerült: megpróbálják összehozni őket még egyszer, ám ezúttal egy adidasos csapat színeiben. Itt jön ismét a képbe a Manchester United, amely épp a nyáron váltott Nike-ról Adidasra – bizonyára van az a pénz, amiért Guardiola és Messi az MU-hoz szerződjön, csak kérdés, hogy ezt ki tudják-e, ki akarják-e fizetni a triplacsíkosok.

Baranyai Balázs