Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milánóban tárgyal a PSG-sztár ügynöke!

Úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerülünk a téli átigazolási időszak egyik legnagyobb durranásához, ugyanis a hírek szerint Ezequiel Lavezzi ügynöke Milánóba utazott, hogy az Inter vezetőivel tárgyaljon. 

Ezequiel Lavezzi

Lavezzi szerződése a nyáron lejár, ezért ha a párizsiak szeretnének valami pénzt látni belőle, akkor most kell rajta túladni. Az argentin szélső idén távolról sem nevezhető alapembernek, minden sorozatot figyelembe véve 6-szor volt kezdő és 16-szor cserélték be, jobbára az utolsó percekre. A kevesebb játékidő persze érthető, ha Di Maríával, Cavanival, Pastoréval vagy Lucas Mourával kell versenyezni a kezdő pozícióért, azonban érthető, hogy továbbállna.

Az Inter dobhat neki mentőövet, már régebben is szerették volna visszahozni a Serie A-ba, most itt az alkalom. Mancini legénysége nem rúg sok gólt, ráadásul újabb szélső érkezhetne, ami hiányposzt Milánó kék-fekete felében. Persze, itt is lesz kivel megküzdenie, Perisic, Ljajic és Jovetic is egyaránt a nyáron jött, és egyik sem a padra. A játékos ügynöke mindenesetre jelenleg Milánóban van és tárgyal az Inter vezetőségével, nem kizárt, hogy hamarosan pontot tesznek az ügy végére.

Tereh Balázs