Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alexandre Lacazette a jövőjéről nyilatkozott!

A 2014/2015-ös kiírás során nyújtott remek teljesítményével rengeteg top klub figyelmét felhívta magára az Lyon gólfelelőse, nevezetesen Alexandre Lacazette. A francia támadó, azonban nem váltott csapatot tavaly nyáron. Nos, viszont úgy fest, hogy meggondolta magát, és kész együttest váltani a szezon végeztével. 

465169951

Alexandre Lacazette elmondta szeretne a Premier Leagueba menni és úgy érzi, hogy készen áll Angliában játszani ezen a nyáron. A Lyon támadóját többször is szóba hozták angol csapatokkal, miután a 2014/2015-ös szezon folyamán 31 találatot jegyezhettek fel a neve mellé a különböző sorozatokban. A 24 esztendős csatár most szívesen igazolni a világ egyik legerősebb bajnokságába, de azt is leszögezte nem kíván a padon ülni. 

“Már hozzá vagyok szokva az engem érintő pletykákhoz, de amikor pár évvel ezelőtt elkezdődtek egy kicsit frusztrált voltam. De most már megszoktam. Már nem teher számomra, bár két évvel ezelőtt vagy akár tavaly még nem voltam felkészülve erre. Nem voltam kész arra, hogy Angliába menjek, és nem akartam egy olyan klubban kikötni, ahol a padon koptatom. Akkoriban nem volt nehéz meghoznom ezt a döntést. Felvetődött bennem a kérdés, hogy vajon várjak-e addig, amíg készen nem állok rá, és most úgy érzem, hogy ezen a nyáron eljött az idő.”

Képforrása: metro.co.uk

Németh Boldizsár