Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia tehetséggel erősíthet a Spurs!

Angol lapértesülés szerint a Tottenham Hotspur francia tehetséggel erősítené meg a keretét. A kiszemelt labdarúgóért több klub is sorban áll, aki fiatal kora ellenére csapata egyik legjobbjának számít. Ez a játékos pedig nem más, mint Moussa Dembele. 

AN34666445LONDON-ENGLAND---

A Daily Mail információja szerint a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni a Fulham francia csillagát, nevezetesen Moussa Dembelét. A londoni klub mellett a Juventusszal és a Manchester Cityvel is szóba hozták a 19 esztendős támadót. Nos, nézzük mit is tudhatunk róla. 

Moussa Dembele 2004-ben a Paris St. Germain utánpótlásába került, majd 2012 nyarán a Fulham vette a szárnyai alá az ifjú franciát. A 2013/2014-es szezon során bemutatkozhatott a Premier Leagueben két mérkőzés erejéig. A londoni együttes jelenleg a másodosztályban szerepel. A tavaly kiírás során kiegészítő játékos szerepét töltötte be, viszont a 2015/2016-os idény folyamán alapemberré vált. Minden frontot egybe véve 45 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt 13 találatot jegyezhettek fel a neve mellé. A transfermarkt 525 ezer fontra becsüli az átigazolási értékét.

Képforrása: www.standard.co.uk

Németh Boldizsár