Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Célkeresztben a Bilbao támadója! – lapértesülés

Angol lapértesülés szerint a Liverpool szeretné kivetni hálóját az Athletic Bilbao támadójára. A kiszemelt játékos remek idényt produkál és tehetségéhez nem fér kétség, viszont természetesen van még hova fejlődnie. Ez a labdarúgó nem más, mint Inaki Williams.

maxresdefault

A The Guardian információja szerint a Liverpool érdeklődik az Athletic Bilbao támadója, nevezetesen Inaki Williams iránt. A 21 esztendős spanyol labdarúgó meghálálja a kapott játéklehetőséget, ebből kifolyólag remek szezont produkál. Az értesülés azt is megemlíti, hogy a “vörösök” készek lennének akár 20 millió eurót is kipengetni az ifjú csatár játékjogáért. 

Inaki Williams 2012-ben került az Athletic Bilbao kötelékbe. Fejlődésének érdekében 2013 nyarán a negyedosztályban szereplő Basconiába került, ahol 18 bajnokin 7 találatig jutott. Ezt követően visszakerült nevelő együtteséhez. A 2013/2014-es kiírást a B csapatnál töltötte, majd a következő idény első felét is. A 2014/2015-ös szezon során egyre több játéklehetőséget kapott Valverdetétől, mostanra pedig alapemberré nőtte ki magát és a Bilbao egyik legjobbjának számít. Minden frontot egybe véve 46 mérkőzésen 13 gólt jegyezhettek fel a neve mellé.

Képforrása: www.youtube.com

Németh Boldizsár