Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Amíg a készlet tart

Több, mint két hét alatt elképzelhetetlen mennyiségű pénztől szabadulna meg Florentino Perez, aki az eltiltás miatt kicsit gyorsít az átigazolások tempóján.

Kép: focinaplo.blog.hu

Kép: focinaplo.blog.hu

A The Sun szerint Florentino Perez most télen megpróbálja majd elkölteni azt a pénzt, amit a következő két átigazolási időszakban szórt volna el. Összesen.

A Real Madrid eltiltása káoszt eredményezhet a januári igazolások terén. Az angol lap arról számolt be, hogy 250 millió fontot is képes lenne eltapsolni a Királyi Klub elnöke.

Érkezhet a nyáron már elszalasztott David De Gea, valamint Eden Hazard, Lewandowski, Pogba és Agüero is a kiszemeltek között van.

Spanyolországban az AS arról ír, hogy Perez három helyen szeretné megerősíteni a csapat keretét: kell támadó, középső középpályás és baloldali védő is.

A legvalószínűbb forgatókönyvnek az tűnik, hogy visszaszerzik majd Moratát a Juventusztól – még él a visszavásárlási opció, így ha nem is olcsón, de vissza tudnák szerezni a spanyolt.

Az AS is megerősíti, hogy Robert Lewandowski a kiszemeltek között van, ahogy Pogba is egy kiemelt projekt lesz a következő 16 napban. Utóbbi azért is érdekes, mert Zidane maga is jelezte már Pereznek, hogy szívesen látná a tehetséges franciát.

A középpályán Verratti neve is felmerült, de az ő esete hasonlít Pogbáéhoz: nem valószínű, hogy a PSG vagy a Juve belemenne egy kulcsember eladásába a szezon közepén.

Perez pedig csak vásárol tovább ész nélkül. Szükség van ezekre az emberekre egyáltalán?

Baranyai Balázs