Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországból erősíthet a Tottenham! – lapértesülés

Értesülés szerint a Tottenham Hotspur a francia ligából szeretné megerősíteni a támadó szekcióját. A kiszemelt labdarúgó klubja talán legjobbjának számít, melyet az utóbbi években nem egyszer bizonyított már be.  Ez a játékos pedig nem más, mint Wissam Ben Yedder. 

maxresdefault

A France Football információja szerint a Tottenham Hotspur szeretné megszerezni Wissam Ben Yedder játékjogát. A londoni klub 8 millió eurót ajánlana fel a 26 esztendős francia támadó szolgálataiért, aki a szezon végéig maradhatna a Toulouse együttesénél. Jelenlegi csapatának nagy érvágás lenne egy esetleges váltás, hiszen nem éppen a stabilitás jellemzi őket a szezon eddigi részében. 

Wissam Ben Yedder 2010-ben került a Toulouse kötelékébe. Kezdetlegesen a B csapatnál rúgta a bőrt, majd fokozatosan egyre több játéklehetőséget kapott a felnőttek között is. A 2012/2013-as kiírástól számítva a francia klub alapemberének számít és a liga egyik legjobb támadójának is. Minden frontot egybe véve 154 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt pedig 61 találatot és 19 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. Habár klubjának nem igazán megy, viszont egyénileg rendkívül jól teljesít, hiszen 21 összecsapáson alatt 13 alkalommal szerzett gólt.

Képforrása: www.youtube.com

Németh Boldizsár