Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Akiknek a legjobban hiányozhat Benitez

Sokaknak örömhír volt Benitez elküldése a Real Madrid öltözőjében, de akad egy-két ember, aki talán kevésbé boldog emiatt. Kik ők?

Kép: logosworld.info

Kép: logosworld.info

Ahogy Natcho, Cheryshev, vagy a sérült Sergio Ramos, úgy Lucas Vazquez sem lett nevezve a Real Madrid legutóbbi bajnokijára.

Vazquez úgymond Benitez találmánya volt – az Espanyoltól visszaszerzett szélső három különböző poszton is segítette a csapatot az ősz során, de Zidane a jelek szerint nem számít rá.

A dologhoz hozzá tartozik még, hogy Vazquez egy kisebb sérüléssel is bajlódott mostanában, de az már látszik: a BBC mellett jelenleg minimális esélye van a játékra a spanyolnak. Benitez alatt kiegészítő ember volt, most viszont lehet, hogy az sem lesz.

Nincs egyedül. Mivel Zidane irányítása alatt – a BL meccsek érkezéséig biztosan – megkérdőjelezhetetlen a legnagyobb sztárok játéka, sokan feleslegessé válhatnak. A BBC és a Modric-Kroos tengely mellett pedig akadnak jelentkezők.

Jese példája mondjuk még nem lefutott, de rajta kívül Casemiro, Natcho, Danilo vagy Cheryshev helye is kérdéses a csapaton belül – nem kizárt, hogy idővel máshol is kipróbálnák magukat, ha nem változik a helyzet.

Baranyai Balázs