Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák egykori PSV-s társa a Premier Leaguebe igazolt

Mindenki tisztában van Dzsudzsák Balázs klubváltásaival, hányszor és hányszor fogtuk a fejünket, hitetlenül, hogy már megint milyen döntés volt ez…! Az évek a szurkolókat igazolják szakmai szempontból. A szókimondóbbak erre azt mondják, hogy kinek a szakmaiság, kinek pedig a pénz, s a kettő nem mindig találkozik. Nos, Balázs egyik európai topligában sem játszott még, s nagy valószínű már nem is fog. Egykori csapattársa, riválisa Nordin Amrabat azonban más utat jár be, a spanyol élvonal után most a Premier Leaguebe igazolt.

AmrabatAfellay1600

Ha visszaemlékszünk az eindhoveni évekre és összehasonlítjuk a két játékos, bátran kijelenthetjük, hogy Balázs volt a tehetségesebb, ám mint tudjuk, rossz döntések sorát hozta. Először az Anzhi,  utána a Dinamo Moszkva, majd pedig jelenlegi csapata a Bursaspor. Pedig hogy várta már a magyar szurkoló, hogy újra legyen egy top csapatban egy magyar játékos…!

A most 28 esztendős Amrabat a PSV-t elhagyva Törökországba szerződött, s a Kayserispor révén sokan fintorogtak, ám az élet az ő döntését igazolta, remek ugródeszka volt ez a számára, a Galatasaray hamar elhappolta. Játszhatott a legrangosabb kupasorozatban a Bajnokok Ligájában, s kegyeiért bejelentkezett a Malaga. Idén piros lap és sérülés miatt is kellett kihagynia meccseket, ám amikor pályán volt, jól teljesített, ezt pedig a Watford háza táján is észlelték, s felvették a kapcsolatot.

A felek dűlőre is jutottak, a Premier League klub hivatalosan is bejelentette a marokkói szélső érkezését. A hírek 8 millió eurós vételárról szólnak, Amrabat pedig nemsokára bemutatkozhat a világ egyik, ha nem a legjobb bajnokságában.

Őszi Ádám