Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egykori Real Madrid edző veheti át a Betis irányítását!

Spanyol értesülés szerint korábbi Real Madrid edző veheti át a Real Betis irányítását. Az újonc klub remekül kezdte a szezon elejét, majd az utóbbi hónapokban egyáltalán nem nyújtanak meggyőző teljesítményt. Ez az úriember pedig nem más, mint Juande Ramos, aki korábban dolgozhatott a spanyol együttes élén. 

77588798

Az As információja szerint a Real Madrid korábbi menedzsere, nevezetesen Juande Ramos veheti át a Real Betis irányítását. Az újonc csapat szezonja biztatóan indult, viszont az utóbbi időszakban nagyon visszaesett a teljesítményük. A rutinos tréner korábban egyébként már dolgozhatott a klub élén.

Juande Ramos edzői pályafutása elején több klubot is felvezetett a legfelsőbb osztályba (Logrones, Rayo Vallecano). A La Ligában első komolyabb eredményeit pont a Real Betisnél ért el a 2001/2002-es során, mellyel az előkelő 6. helyen végzett. Az áttörést azonban a Sevillában eltöltött időszaka hozta meg a számára, ahol 2005-2007 októberéig dolgozhatott. A neves spanyol klubnál két alkalommal nyerte el az UEFA Kupát, illetve egyszer a Spanyol Kupát, az UEFA Szuper Kupát és a Spanyol Szuperkupát.  Ezután a Tottenham Hotspurhöz került. A londoniaknál 1,5 éven át tevékenykedett, ahol a  Liga Kupát gyűjtött be. Az utána következő időszakban irányíthatta a Real Madridot, majd a CSKA Moszkvát is, viszont egyik klubnál sem alkotott maradandót. Utolsó állomáshelye a Dnipro volt. Az ukrán együttest a 2013/2014-es szezon folyamán a 2. helyre vezette a bajnokságban.

Képforrása: www.whoateallthepies.tv

Németh Boldizsár