Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közleményt adtak ki Messi és Jordi Alba sérüléséről

Vasárnap este nagy volt az aggodalom az FC Barcelona szurkolóinak körében, ugyanis a második félidőre nem futott ki Leo Messi, majd pedig Jordi Alba is megsérült. A klub hétfőn hivatalos közleményt adott ki a két játékos állapotáról.

Lionel+Messi+Jordi+Alba+FC+Barcelona+v+Real+Nol7amSnAKal

Az elkövetkezendő két hétben négy mérkőzés is vár a katalánokra, ám, azt, hogy ki lesz a csapat bal hátvédje, jelen pillanatban elég nehéz megmondani, beugró játékos lesz az szinte biztos. Jordi Alba ugyanis legalább 14 napig partvonalon kívülre került, s Mathieu sem épült még fel, míg Adriano elvileg megegyezett az AS Romával, s bármelyik pillanatban hivatalos lehet klubváltása.

Az elkövetkezendő két hét programja: Bilbao (I), Málaga (I), Bilbao (H), Atletico (H)

Leo Messi esetében fellélegezhettek a szurkolók,  a csomag, amit kapott kisebb combizom-húzódást, zúzódást eredményezett, s elővigyázatosságból cserélte őt le Luis Enrique. Ellenben a tréner leszögezte, hogy nem fok kockáztatni, orvosi vélemény ide vagy oda, Messi pihenni fog. Azt nem tudni, hogy ez csak a hét közi Bilbao elleni Király Kupa mérkőzés odavágójára értendő, vagy több találkozót is érint a regenerálódás, rehabilitáció.

A Bilbao ellen 6-0-ra nyertek a katalánok, szinte végig emberelőnyben játszhattak! (Részletekért KATT)

Őszi Ádám