Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Evertonból erősített a Norwich! – hivatalos

Az Everton középpályásával erősítette meg keretét az újonc Norwich City. Az Alex Neil vezette csapat, már az ötödik érkezőt jelenthette be a téli átigazolási piac folyamán. Az újdonsült labdarúgó pedig nem más, mint Steven Naismith. 

steven-naismith-everton-blackburn-rovers_3001168

A Norwich Citynél folytatja karrierjét az Everton 29 esztendős labdarúgója, nevezetesen Steven Naismith.. A rutinos középpályásért 8,5 millió fontot pengetett ki az Alex Neil vezette csapat, aki három és fél éves szerződést írt alá a “kanárikhoz”. A skót játékos egyébként az ötödik téli fogása az újonc klubnak, hiszen mellette érkezett Ivo Pinto, Timm Klose, Ben Godfrey, illetve végleg megszerezték Matt Jarvis játékjogát is.

Steven Naismith a skót Kilmarnock csapatánál vált profi labdarúgóvá. Mindössze 18 évesen már nevelő együttesének egyik meghatározó egyéniségévé vált. Összesen 4 évet húzott le, mely során 115 mérkőzésen kapott lehetőséget, és 35 gólt szerzett. Ezután a Glasgow Rangershöz került. A neves skót együttesnél 5 esztendeig szolgált. Minden frontot egybe véve 140 összecsapáson léphetett pályára, ezalatt 33 találatig jutott. Angliába, azon belül is az Evertonhoz 2012 nyarán került. A liverpooli “kékeket” tehát három és fél szezon erejéig erősíthette. A különböző kupasorozatokban 123 mérkőzésen léphetett pályára, mely során 25 gólt jegyezhettek fel a neve mellé.

Képforrása: www.skysports.com

Németh Boldizsár